VOYAH FREE

Sähkövoima kohtaa tyylikkään läsnäolon

Korotettu tyyli sähkökäytöllä

VOYAH FREE tarjoaa vertaansa vailla olevan sähköajokokemuksen, jolle on tunnusomaista sen tyylikäs muotoilu, ylellinen ajomukavuus ja korkealaatuinen ammattitaito. Tyylikkäällä estetiikallaan ajoneuvo ilmentää eleganssia ja modernia läsnäoloa, mikä tekee jokaisesta ajosta todellisen nautinnon.

Täydellinen tasapaino: estetiikka kohtaa suorituskyvyn edessä

Sähköinen katumaasturi tekee vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään, joka syntyy laajasta, litteästä säleiköstä ja hienoista kromielementeistä. Erottuvaa VOYAH-brändin logoa korostaa diagonaalinen palkki, ja tyylikkäät LED-ajovalot edessä lisäävät vaikuttavia aksentteja.

4 905 mm

Pituus

1 950 mm

Leveys

1 645 mm

Korkeus

2 960 mm

Akseliväli

Vaikuttavan mittasuhteinen: houkutteleva muotoilu upealla läsnäololla

4,90 metrin kokonaispituudestaan ​​huolimatta VOYAH FREE tekee vaikutuksen tyylikkäällä sivulinjalla ja erottuvilla muotoilun kohokohdilla. Profiili erottuu edukseen litteällä rungollaan ja tyylikkäillä, muodokkailla mittasuhteilla.

Ainutlaatuinen olemus takana: dynaaminen ja erottuva muotoilu

Das Heckdesign des VOYAH FREE fasziniert mit seinen markanten Rückleuchten, einem eleganten LED-Band unter schwarzem Glas und einem aerodynamischen Heckflügel. Diese Kombination verleiht dem Fahrzeug einen dynamischen und exklusiven Charakter, der alle Blicke auf sich zieht und ein unvergleichliches Fahrerlebnis verspricht.

Atemberaubender Ausblick, freies Fahrgefühl

Ein Panoramadach, das alle Insassen begeistert: Ein einzigartiges Fahrerlebnis, umgeben von atemberaubenden Ausblicken und unvergleichlicher Lichtstimmung. Mit der intuitiven Touchscreen-Bedienung lässt sich das grossflächige Panoramadach individuell dimmen und anpassen – ein unvergessliches Erlebnis für jeden Insassen.

Stilvoll, praktisch, einladend

Stilvolles Design, clevere Funktionalität: Die einfahrbaren Türgriffe des Fahrzeugs beeindrucken mit Ästhetik und Praktikabilität. Sie heißen Insassen willkommen und ziehen sich elegant zurück, um ein müheloses Ein- und Aussteigen zu ermöglichen und das aerodynamische Profil zu perfektionieren.

Koejaa

Urheilullista eleganssia VOYAH FREE Black Line & Black Editionin kanssa

Koe kiehtova VOYAH FREE Black Line – Special Design Edition urheilullisilla yksityiskohdilla. Mustat kattokaiteet, ikkunaverhoilut ja silmiinpistävä säleikkö korvaavat kromielementit ja tarjoavat ainutlaatuisen ja tyylikkään ulkonäön kaikissa saatavilla olevissa ulko- ja sisäväreissä. Jos haluat eleganssia ja dynaamisuutta paitsi ulkopuolelta myös sisätiloista, Black Edition on oikea valinta. Tämä painos, joka on saatavana yksinomaan Star Night -ulkovärinä, ei vain esittele Black Linen silmiinpistävän ulkoasun lisäksi siinä on myös tyylikäs sisustus mustalla safiirilla.

Black Line konfiguroida

Hienostunutta eleganssia unohtumattomiin seikkailuihin

Tervetuloa VOYAH FREEn tilavaan ja mukavaan sisustukseen. Jokainen tuuma on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan sinulle ylellinen ajokokemus. Nauti erilaisten korkealaatuisten materiaalien harmonisesta yhdistelmästä, joka muistuttaa luksusjahdin hienoa ammattitaitoa.

Sisustus, joka asettaa huippuluokan standardin.

Sisätiloissa yhdistyvät innovatiivinen tekniikka, korkealaatuiset materiaalit ja hienostunut muotoilu mukavan ja dynaamisen ajokokemuksen luomiseksi. Laadukas viimeistely tarkoilla koristeompeleilla ja OEKO-TEX-sertifioidulla vegaaninahalla antaa sisustukselle hienostuneen kosketuksen.

Entdecke die Innenausstattung

Raumgefühl & Beinfreiheit

Ajoneuvo tarjoaa vertaansa vailla olevaa tilaa ja jalkatilaa mukavaan rentoutumiseen ja matkustamiseen. Olipa kyse pitkistä matkoista tai lyhyistä matkoista, voit luottaa kaikille matkustajille olevan hyvin tilaa autossa.

Veganes ÖKO-TEX Leder

Das ÖKO-TEX zertifizierte vegane Leder im Innenraum sorgt nicht nur für herausragenden Komfort und optische ansprechende Qualität, sondern auch für eine erstklassige Verträglichkeit und ein gesundes Fahrerlebnis.

Intelligentes Raumklima

Ein Hauch von Frische und Wohlbefinden: Ein intelligentes Luftqualitätssystem mit Hochleistungsfilter, einem Ionisator und einem Duftspender gewährleistet ein angenehmes und gesundes Raumklima.

Sitzkomfort für alle Insassen

Komfort in Perfektion für alle Fahrgäste durch automatische Sitzverstellung mit Speicherfunktion für den Fahrer; belüfteten, beheizten und massierenden Vordersitze sowie ergonomisch geformten Sitze für alle Insassen. Zusätzlich sind zwei der Rücksitze mit Iso-Fix ausgestattet, um Ihnen die sichere Befestigung von Kindersitzen zu ermöglichen.

Dimmbares Panoramadach

Durch das grosszügige und dimmbare Panoramadach erstreckt sich ein Gefühl von Weite und Helligkeit im gesamten Innenraum. Es ermöglicht einen atemberaubenden Ausblick auf die Umgebung und vermittelt das einzigartige Erlebnis, als würde man unter freiem Himmel fahren.

Äärettömät matkat, rajaton avaruus: Monipuolinen säilytystila pisimpiin seikkailuihisi

Runsaalla 560 litran tavaratilavuudella VOYAH FREE tarjoaa runsaasti säilytystilaa tarpeisiisi. Kun takaistuimet taitetaan alas, tilavuus laajenee vaikuttavaan 1 320 litraan.

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

Joustavan 2/1 (jaettu) takaistuimen ja valinnaisen läpilastattavan suksitilan ansiosta ajoneuvo tarjoaa maksimaalisen mukautuvuuden ja lisämukavuutta pitkiä tavaroita kuljetettaessa. Tämä parantaa tavaratilan monipuolisuutta ja mahdollistaa käytettävissä olevan säilytystilan optimaalisen käytön.

Rajoittamaton säilytystila

Nokkapellin alla on 72 litran lisäsäilytystilaa, joka sopii täydellisesti tavaroiden turvalliseen ja kätevään säilyttämiseen. Tämä takaa runsaasti tilaa vaarantamatta ajoneuvon sisätiloja.

Vaivaton yhdistäminen huippuluokan näytöllä.

VOYAH FREEn digitaalisessa ohjaamossa on vaikuttava kolmen 12,3 tuuman näytön kokonaisuus. Koe maksimaalinen liitettävyys ja helppokäyttöisyys, kun ohjaat infotainment-järjestelmää ja matkustajan näyttöä kätevästi kosketusnäytön kautta.

Yksilöllinen ohjaamo kuljettajalle ja etumatkustajalle

Mukauta ajokokemuksesi ja räätälöi se yksilöllisten mieltymystesi mukaan. Intuitiivisten järjestelmiemme avulla voit mukauttaa tärkeitä tietoja ja toimintoja toiveidesi mukaan. Selaa vaivattomasti valikoita, hallitse musiikkia ja pysy yhteydessä – ei vain kuljettajana vaan myös matkustajana. Tee jokaisesta ajokerrasta ainutlaatuinen kokemus, joka on räätälöity tarpeisiisi.

Monitoimiohjauspyörä

Monitoiminen ohjauspyörä mahdollistaa tärkeiden komentojen kätevän hallinnan. Kaikki toiminnot ovat intuitiivisesti käytettävissä ilman, että sinun tarvitsee irrottaa käsiä ohjauspyörästä. Musiikin toistosta puheluiden hallintaan kaikki on käden ulottuvilla samalla, kun pidät huomiosi tien päällä.

Langaton lataus

Maksimaalinen käyttömukavuus tien päällä: Lataa langattomasti helposti. Aseta vain älypuhelin alas ja lataa se samalla, kun keskityt tiehen. Nauti langattomasta latausvaihtoehdosta vaivattomiin matkoihin. Ei enää häiritseviä kaapeleita, jotka häiritsevät ajoympäristöäsi tai vievät huomiosi.

Ohjauslevy

Monipuolinen ohjauslevy antaa sinulle täyden hallinnan eri toiminnoista. Ohjauslevy mahdollistaa navigoinnin, musiikin toiston ja paljon muuta intuitiivisella hallinnalla. Yksinkertaisilla eleillä ja kosketuksilla voit navigoida mukavasti ja tarkasti valikoissa ja vaihtoehdoissa.

Kamerat

Koe ainutlaatuiset ominaisuudet ja maksimaalinen turvallisuus sisäkameroiden ansiosta. Etukameralla voit ottaa hauskoja ryhmäselfieitä ja unohtumattomia hetkiä muiden matkustajien kanssa. Takaistuimen kameran avulla voit seurata takapenkkiä, erityisesti pienten lasten tai vauvojen kanssa, ilman häiriötekijöitä tai riskiä.

Tunnelmallinen tunnelma unohtumattomille matkoille

Uppoudu kiehtovaan ilmapiiriin VOYAH FREEn ympäristön valaistuksella. Hienovarainen sisävalaistus luo harmonisen ja kutsuvan tunnelman. Mukauta värejä ja kirkkautta mieltymystesi mukaan, olipa kyse rennoista ajeluista tai jännittävistä seikkailuista.

Lähde unohtumattomille matkoille

Koe todellinen vapaus ja joustavuus VOYAH FREE:n valinnaisen vetokoukun avulla. Olipa sitten matka luontoon perheen ja ystävien kanssa tai matkailuvaunulla, moottoriveneellä tai maastopyörällä – VOYAH FREE on puolellasi. 2000 kg:n enimmäishinauskapasiteetin ja 75 kg:n kattokuorman ansiosta löydät rajattomat mahdollisuudet jännittäviin matkoihin ja luot unohtumattomia muistoja.

Optionale  Anhängerkupplung mit Anhängemodus

Valinnainen perävaunun vetokoukku hinaustoiminnolla

Katon enimmäiskuorma 75 kg

Yhteensopiva 12V latausportin kanssa

Täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja turvallisuutta

Edistyksellisen teknologian ja innovatiivisten turvaominaisuuksien ansiosta VOYAH FREE tarjoaa maksimaalisen sähköisen suorituskyvyn ja äärimmäisen turvallisuuden. Valmistaudu ajokokemukseen, jossa ei tehdä kompromisseja.

Koejaa
500 km

WLTP

4,4 s

0–100 km/h

360 kW

Maksimiteho 489 hv

Koe VOYAH FREEn sähköinen suorituskyky. Auton toimintasäde on 500 km ja kiihtyvyys 0–100 km/h 4,4 sekunnissa, joten sen suorituskyky on vaikuttava. 360 kW: n tehon, kaksoismoottorin ja nelivedon ansiosta voit nauttia maksimaalisesta tehosta ja hallinnasta.

Lisää teknisiä tietoja

Kaksimoottorinen neliveto

Koe tehokas suorituskyky ja vaikuttava pito VOYAH FREEn kaksoisnelivedolla. Sen kaksi moottoria tuottavat 360 kW:n (489 hv) kokonaistehon ja vaikuttavan 720 Nm:n vääntömomentin, joten käytettävissäsi on valtava teho niin tiellä kuin maastossakin.

Akun lataus

VOYAH FREE on varustettu 106 kWh:n kolmiosaisella litiumakulla, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja WLTP-standardien mukaisen jopa 500 kilometrin toimintasäteen. Kun DC-latausteho on enintään 100 kW, voit ladata 20%: sta 80%: iin 45 minuutissa.

Nauti ainutlaatuisesta ajokokemuksesta VOYAH FREEn vakiovarusteena olevalla mukautuvalla ilmajousituksella. Automaattinen ilmajousitus mukautuu joustavasti erilaisiin ajotilanteisiin tarjoten sekä mukavuutta että vakautta. Tunne tasainen ajo ja tarkka hallinta, kun navigoit vaivattomasti jokaisessa kaarteessa. Kuuden yksilöllisesti räätälöidyn ajotilan avulla sinulla on mahdollisuus mukauttaa ajokokemuksesi erilaisiin maastoihin ja kokea räätälöity ajotuntuma.

ECO

MUKAVUUS

SUORITUSKYKY

MAASTO

YKSILÖLLINEN

LUMI

Laajat kuljettajaa avustavat järjestelmät

Koe älykäs, turvallinen, stressitön ajokokemus VOYAH FREEn vakiovarusteisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Laajaan varustukseen kuuluu laaja valikoima järjestelmiä, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavahti, kaistakeskiavustin ja kaista-avustin sekä moottoritieavustin.

Yönäkö

Paranna näkyvyyttäsi ja aja turvallisemmin pimeällä VOYAH FREEn Night Vision -vakiotoiminnolla. Tämä innovatiivinen järjestelmä havaitsee jalankulkijat, eläimet ja muut tiellä olevat esteet ajoissa ja varoittaa sinua etukäteen mahdollisista vaaroista.